Det var dumt.

Kostade på mej sovmorron till 8. Malin var ute å klippte gräs fast det var frost. Provade min blodtrycksmätare igen. Var väl inte helt efter reglementet men jag hade käkat frukost å suttit still åtminstone nån minut. Den visade 130/55 men lite hög puls, 82. 10 högre än i gårkväll.

Solen lyste, de varnar för regn i morron, kanske sista golfrundan för året? Ringer Ove å lockar med honom. Det visade sej vara dumt, inte med Ove utan golfen, den gick bedrövligt men vädret var bra. Det var få ute på Noresund.

Har sett den här fina busken under året men inte sett att det fanns bär. Det visade sej vara en Kanadafläder. Tydligen ätbara. När vi kom hem bjöd Gun på Nikkalouktasoppa. Aldrig ätit tidigare men mycket god. Han hade fått receptet av Sarri.

Gjorde en kort kvällstur ifall det fanns något att fota. En råget hoppade över vägen i Ås men en älg ställde upp vid Lermaskinen. Långt håll, 400 meter.

Nu blir det nog ingen mer golf i år. Lika bra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s