West of the border.

Lika fin dag idag som igår. Det blev en sölig morron, drällde runt i morgonrock fram till 10. Pratade med Sture i luren, han skulle fiska med Alfred nånstans runt Sunne. Satt med Eniro uppe å glodde på vägar jag inte åkt. Det börjar bli ont om dem nu, åtminstone i närområdet.

Har aldrig varit inne i Stömne, heller inte i Sölje men det är lång transportsträcka dit. Letade upp huset där en golfkompis bor i Saxebyn. Där var jag 1993, kan komma ut på Finnskogen den vägen. Å andra sidan var det längesen jag var i Austmarka. Vatten, kex å kamera å iväg mot Hovilsrud.

Dammen vid Brödböl, Som ett rinnande vatten.

Tänkte leta upp en grav där det ligger en yngling som gick bort i mitten av 60-talet. Det var oerhört med unga med på begravningen. Denna dag måste det varit något speciellt, fanns inte en parkeringsplats. Fortsatte väster ut mot Kongsvinger.

Hösten har kommit längre här uppe.

Åkte på småvägar å kom ut ovanför Matrand.

Fotade några sommarstugor från nån kilometers avstånd. 

Avslutade turen med bensträckare med vatten å kex vid gränsen. sen kaffe på Biltema. Golf på tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s