20-åriga minnen, 10-åriga bilder.

Det har inte hänt några överväldigande händelser idag. Fikade på Biltema med fam Mood när Kurt Melin anslöt. Han hade en plakett som skulle till Noresund så jag åkte till Ås på em o hämtade den. Det var inte gjort i all hast. Vi är gamla skolkamrater men ses så sällan. Vi pratade travhästar (vi har en gemensam bekant i Eje), har har också en galen tupp, har investerat i solceller som han demonstrerade. Vi klarade att få in filmerna från hans viltkamera i hans dator.

Ett utdrag från dagboken 11 sep. 1999

11 Sep. Lör. 2-19° sol. Upp vid 8 o ut med Junior. Ringer för att väcka Micke. Han är redan uppe. Allan ringer. De är i Sunne på väg mot Uddeholm men Morgan har mist sin plånbok med hcp-kortet. Åker till Noresund strax efter 9. Start 10 på hål nr 18. Det börjar bra med 3 po på första hålet. Gemensam hjärnblödning på 11:an annars hade vi vunnit. Nu blev vi 5:a. Cyklar med Junior innan jag somnar i soffan fram till 16,45. Allan ringer o berättar att de vunnit på Uddeholm o ska åka till Sardinien för finalspel. Kul! Ringer Micke, som är ute o spelar o meddelar den glada nyheten. Lagar mej kombinerad lunch/kvällsmat. Allan ringer igen att han ska ner o hämta pizza. Föreslår honom att komma in men det gör han inte. Ringer Jan o vi bestämmer att golfa i morgon. Eva ska stå i kiosken vid Norra Mon så han är ändå ensam. Lägger mej vid midnatt.

Bilder från 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s