Drömmen om Lena Ph.

Har drömt om Lena Philipsson i natt. Intensivt. Men inte som ni tror. Allt började med ett kalas, tror inte jag kände en enda kotte men det var nån spänning i luften men ingen sa nånting. Var kalaset var är lite diffust men jag kände mej hemma där. Det minglades men ingen var påstruken men glada.

Plötsligt dök hon upp Lena PH. Stod mitt i smeten å pratade med alla å envar. Var fanns min kamera? Hittade den inte men en gammal mobil med tveksam funktion hittades i en skrivbordslåda. Det fanns ett hål på baksidan, borde vara en kamera.

Trängde mej fram å började plåta, kom kanske lite för nära för plötsligt bet hon mej i höger kind. Det knuffades på från alla håll, jag snubblade fram å sög mej fast på hennes hakspets. Släppte snabbt taget, var väl inte så populärt att få sugmärke i ansiktet men hon bara skrattade.

Tvärvaknade, gick upp å tittade ut i tältet ifall hon satt där för det var så verkligt. Nu gjorde hon ju inte det till min besvikelse. Vad skulle hon på Noresund att göra? Drack lite vatten å la mej igen. Somnade om å fortsatte drömmen.

Nu befann vi oss på en plats som påminde om backen ner från biblioteket i Arvika efter Kyrkogatan.  Det var mörkt men alla var ute å då mindes jag var kameran fanns. Visst, där låg den under en buske min fina Nikon P 900. Nu skulle Lena fotas på riktigt! Då hade nån lurat upp henne i en röd jordbrukstraktor å dragit iväg väster ut. Där slutade drömmen om mej å Lena PH.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s