Han kom på besök.

Tor väckte mej före 05 i morse tillsammans med några korta men intensiva skurar. Det blixtrade några gånger men knallarna kom långt senare. Satt uppe 20 minuter å filosoferade medan tältduken började sjunka full av regn som jag måste knuffa ner. Somnade om till närmare 8.

Klarade komma ner på toan mellan skurarna. Tuggade ner frukosten, läste de flesta blaskorna medan regnet återkom. Micke, sonen, kom å bjöd på lunch vid 13. Trevligt! Idag gick det bättre med tuppluren när det inte var över 30 grader.

Har vikit ett 20-tal handdukar som jag tvättat. Anna ringde å ville boka speltid på lördag. Fixade det å önskade henne välkommen. Får träffa en jag inte sett på många år. Måste åka en sväng ifall det fanns några djur ute men det gjorde det inte.

Det fanns ingen solnedgång över rangen i kväll. Åmotfors märkliga kyrka.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s