Livräddare!

Lite mildare morron än igår. 4 grader mildare noga räknat. Skulle bli ännu en fin, varm dag. Ringde Sture redan vid 8 å hoppades han kommit ur sängen. Det hade han. Vi bokade tid 10,10. Frukost å toan.

Vi kom ut lite tidigare eftersom det flutit på bra. Hamnade bakom 2 som troligen valt fel utslagsavstånd för de var åt alla håll utom rakt. När vi varvade försvann de mot restaurangen så vi passerade. Sen såg vi dem aldrig mer.

Resultatet blev som igår, Sture fick ingen revansch, det blev stryk igen. Tycker synd om honom men vi käkade i restaurangen efteråt utan sura miner. Det blev en stund på rygg i skuggan + en stund på rygg i husvagnen.

Plockade rangen när en stoor VW parkerat där Svein, klipproboten har sitt revir. Svein hade klarar smyga under den stoora bilen men kom inte ut. Klarade lirka ut honom å fortsatte plocka rangen varv nummer 2.

Då hade Svein ännu en gång valt fel destination. Åkte å surrade under bilen för att sen fastna igen. Denna gång, när jag fått ut honom, stängde jag av honom. Hade jag inte gjort hade han gått en hemsk död till mötes under 20-tumshjulen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s