Att leta på fel ställe?

Att vakna till regn på husvagnstaket brukar jag inte gilla men denna gång gjorde jag det. Efterlängtat. Dessutom kom det i lagom tempo å mängd, 8 mm. Satt uppe å njöt framför värmefläkten som gått på kallt en längre tid. Det blev uppehåll innan jag behövde gå på toan.

Använder ju en inhalator som heter Ultibro, den verkar jag vara ensam om, alla andra svagpustande har andra grejer. Nu var 3-månaders ransonen slut så jag måste till Apoteket. Denna gång läste jag manualen. Herre Gud så många biverkningar den hade. Kände man sej inte halvdöd tidigare så gjorde jag det efteråt. Blev så trött att jag somnade med jacka, skor å täcke på.

Vaknade när Sture stod i förtältet. Han var ute på tur. Passade på att anmäla oss till söndagens tävling innan vi tog en hamburgare i restaurangen. Det är juniorträning på tisdagar, många ungar. När de försvunnit ut på banan tänkte jag plocka rangen. Va fan, det sprutade bollar åt alla håll! 2 av uppsamlingskorgarna var borta. Klarade få in en omgång ändå innan det kom mer folk som ville öva.

Började bli lite sur när mitt arbetsredskap inte funkade som det skulle. Körde runt å kollade om de fanns på övningsfältet. Nä, sökte i några bunkrar, nä inte där heller. Då får jag väl rafsa ihop det så gått det går. Då hittade jag dem!

Här inne fanns de, enda stället jag inte letat! Det blev ännu en fin kväll med betydligt trevligare temperatur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s