Utflykter utanför reviret.

Uppe redan 06,15. Till vilken nytta? Ingen, men jag vaknade då å ville ha kaffe. Kollade om jag behövde plocka rangen eftersom den sysslan byttes mot grillning i gårkväll. Nä, gänget från Västkusten var glada i gårkväll, troligen vill de inte stå på rangen. Strul med hyrbilar men till sist kom alla iväg ut.

Måste byta sängkläder. Nån som försökt stoppa ner ett täcke på ett ½kilo i en täckpåse i en husvagn? Nä, anade det så jag åkte hem å gjorde det i stället. Passade på att käka på Biltema på hemvägen till Paradiset.

Letade skugga hela em. Träffade filmteamet som filmat klart idag. Seden bjuder att hela gänget tar en öl efteråt. Nu var restaurangen stängd så jag blev hembjuden till fotografens föräldrar. Där hittade jag en nymodighet. En katapult -flugsmälla.


En oerhört intressant konstruktion
Ölen smakade bra. Nu väntar vi på en Oskarsnominering på filmen.

En färggrann hemfärd.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s