En liten turné i Juli.

Björn bjöd på kvällsmat i gårkväll.

Sovmorron! Först efter 8 klarade jag komma upp ur sänghalmen. Nu spelade det mindre roll eftersom ingen skulle hämtas nånstans. Sture ringde å ville golfa så vi bokade tid innan jag fick i mej frukosten. Vi hinner just spela 18 hål innan första regnskuren.

Vi sitter i förtälten när sonen Mikael svänger in med sin nya bil. Vi sitter där å surra när en husbil dyker upp. En gammal bekant som känner mej men inte jag kommer ihåg. Det är väl lättare att minnas en konstig kurre på Eda GK än för mej minnas de hundratals som passerar förbi.

Vi käkar i restaurangen. Sture väljer hamburgertallrik, jag schnitzel medan Micke vräker på med entrecote. Sture åker hem å jag blir inbjuden på tur med nya bilen. Det blir en tur där vi ser mycket skog, kalhyggen, inga djur men 2 domherrar.

Vi försökte oss få våfflor i Skillingmark 10 minuter före stängning men smeten var slut. Kommer hem efter flera mil på oupptäckta vägar i regn. Micke åker tillbaka mot Torsby, jag sätter mej i traktorn å plockar bollar på rangen.

GLÖMDE NÄMNA ATT SVERIGE TOG BRONS I FOTBOLL, hörde det på radion nånstans i höjd med Långelanda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s