Man vet att man har en rygg nånstans.

Känner mej ledbruten både här å där, mest där. Bak nånstans men jag kom upp ur sängen i alla fall. Det var väl det mest ansträngande på hela dagen. Hedrade Lidl med ett besök. Blev inte nån applådåska men igenkännande nickar i alla fall. Måste stanna i Köla på hemvägen å fota. Det är vackert men ändå skrämmande hur lupinerna breder ut sej

De 6 gubbar som gjorde en extra arbetsdag mötte jag då jag kom tillbaka. De hade målat grunden på Vita Huset, det som tidigare var rött å 2 parksoffor. Tur jag höll mej undan så jag inte var i vägen.

Det har blåst som fanken idag. Tuppluren blev avbruten av att ena takröret på tältet trillade ner. Blev lite jobb där också. 34 spelade golf i kväll medan jag plockade rangen. Hasse skulle hyra bil i morron så jag får åka med honom om jag kommer upp ur sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s