Dagen efter vurpan.

Det var en mycket vacker kväll igår. Dagens morron var inte fullt så vacker men varm. Mycket stilla men hux flux är hela rangen full av folk. Var lite skeptisk till väderleken men då det inte regnade kunde jag börja med haveristen efter frukost. Det går mycket sakta när jag klarar ta bort en skruv, sen vila 2 minuter, sen nästa skruv.

Startmotor/generatorn sitter lite vresigt till men jag tog ut den förra året också. Hade sällskap av en svala under tiden.

Tror det är den här jycken som är orsaken. Kristian kom på em så vi beställde på nätet, hoppas de kommer på tisdag.

Fast jag plockade rangen efter 16 i gårkväll var bollarna slut 12,30 så jag måste plocka igen. Putte hälsade på, över 1 år sen han gjorde det sist. Plockar rangen igen nu i kväll innan lite föda då sonen ringer. Han har varit ute på fotosafari han också. Han berättar, jag följer hans väg på Eniro-kartan. Åker själv ut i närområdet för att leta djur. Misslyckas med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s