Vilken dag!

I gårkväll fick jag knacka på startmotorn till golfbilen en gång för att den skulle starta, sen funkade den som vanligt. Så också o morse när det var 16 grader å sol. Hade sovmorron till 8 men det dröjde inte länge förrän Mercedes på Mercedes började rulla in, tror det var 11 st. En mycket vacker å trevlig tjej började lotsa in dem. Måste ner å hälsa.

Där stod en förmögenhet i solen medan jag kokade ägg. Fick senare veta att jag kunde fått frukost. MB Trophy började först kl 12 med 75 startande i 2 klasser. Åkte runt å fotade, då blev batteriet slut i den stora kameran, måste upp å sätta den på laddning å hämta den lilla.

Upprop med regler mm 11,30. Inte lätt att få tyst på 75 galningar som vill spela. Själv började jag med Ove å Hasse på hål 14, längst bort.

Började bra med 2 poäng på första hålen sen ville inte golfbilen starta. Knackar på starten å den funkar tills vi kom i mitten av hål 15 som är brant med en höjdskillnad på 20 meter. Bilen stod på tvären så jag stack in vänster fot på gaspedalen å knackade på startmotorn. Bilen gjorde ett skutt, jag trillade om kull å rullade efter. Som tur var hann Hasse vrida ratten när den var på väg mot vattenhindret. Jag kravlade upp å fick upp bilen till vägen där Fredde fanns med klubbilen så jag tog den i stället men jag tappade troligen koncentrationen i fallet. Att det var 27 grader varmt skulle inte påverka för så varmt hade de andra också men de hade inte trillat av nån bil. Blev 25 av 29 i B-klassen.

Mat efteråt innan Hasse hjälpte mej släpa upp bilen till verkstan. Sen tuppade jag av i den 27 gradiga husvagnen 1 timme. Stel som ett kylskåp klarade jag komma i i traktorn å plocka rangen sen jag druckit 1½ lite vatten. Var pinknödig med 4 hål kvar men när jag äntligen kom på toa hade jag behövt sätt blåsan i ett skruvstäd för att klämma ut några droppar. Det blev en tur med firmabilen lite senare nu när det fanns kräm i kameran.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s