Det gick!

Att sova utan regnsmatter på husvagnstaket som har blivit en vana. Behövde inte vara ute på nattvandring heller. De ungar som sovit över i tält har blivit hämtade, till deras besvikelse hade det inte kommit några spöken. Bara 1 tält fanns kvar men var borta i kväll.

Då jag inte kunde spela Fredagsbollen idag då det är bilförbud på banan kunde jag ta en oerhört lång frukost innan resultaten skulle registreras. Sen alla de 18 spelarna fått nya handicap kunde jag åka till Bo M för att återlämna boken som blev utläst igår. Han var ju inte hemma men boken finns där å han har fina blommor.

Tittade in vid Ränken Yout Clup på hemvägen å träffade en trevlig man med 2 fågelhundar. De ena kunde varit en fiskhund för han kom med en halv panka i munnen. Doppingen var ute med familjen men jag hade med fel kamera.

Käkade en superb karré i restaurangen.

Eftersom rangen inte blivit plockad på 2 kvällar måste det göras i kväll å redan vid 16 tiden fick jag möjlighet att göra det. Putte ringer som vanligt på fredagar. Såg lite golf från gårdagens US Open, andra dagen börjar 21 så då lämpar det sej med att besöka NMC. Vet ni inte vad det är? Noresund Meditation Center, ligger på udden vid hål 16. En trevlig norrman med vovve spelade in, kom å pratade. Då satt en ekorre å glodde på 4 meters avstånd, hann inte få upp kameran.

Kvällsmöte i måskolonin.

Nu Pebble Beach. Start i morron på hål 14 kl 12 med Edvards. Ska bli kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s