En grå dag som blev solig.

Var uppe 01,30 å knuffade av nattens regn på de 2 punkter där det samlas. Kanske 100 liter? Upp vid 05, då finns det bara vatten på mitten. Hörnet som brukar vara värst är helt tomt! Märkligt. Det blev 20 mm regn, tycker det räcker nu. Undrar vad de här har ute att göra, lita använda hittills i år.

Eftersom det är blygrått å nått blött fortsätter falla var det läge att tvätta kläder. Hemma räcker det att tvätta var 3:je vecka men det funkar inte här. För det första är kläderna uppdelade på 2 ställen, för det andra blir man svettigare här ute även om det är kallt.

Började läsa boken Bo lånade ut i går, nu är de 265 sidorna utlästa, tvätten ren å ihopvikt men ännu inte i skåpen, tveksamt om de kommer dit också.

På eftermiddagen börjar kidsen so avslutar Sommarskoj här som vanligt. Tror det har hänt att det varit fint väder en enda gång under åren. Mötte en barfota tjej som kom klafsande i leran, hon iddes inte sätta på sej skor.

Men det blev en fin kväll som så ofta på Noresund. Micke Edvards gör ett fantastiskt jobb som vanligt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s