I natt blev jag hackad.

Mja, att gå upp 06,30 är väl lite överkurs? Hade hört en duns under natten men iddes inte gå upp å kolla. Det skulle jag gjort. Hade glömt att lägga in limpan som jag tagit ut på tining, den låg upp på hurtsen. Det jag hade hört var när skatfan hackat i sej halva limpan å att den sen ramlade ner på locket till sopstället.

Vi startar ju Tisdagsbollen först kl 10. Vi blev 17 spelare som tävlade. På hål 3 fick jag ett samtal från Eda Bostadsbolag. Fan, har det varit inbrott? Nä, de skulle komma hit med 30 personer nästa tisdag å undrade om jag ville visa upp mina färdigheter i golf. Nä, det ville jag inte, då ska jag tävla. Mina medspelare idag. Carin, Lars å Bill.

Knappar in resultaten men något blir fel. Märker det efter prisutdelningen men det påverkar inte resultatet, Själv blir jag 9:a. Får göra om det igen när jag kommer upp till förtältet, då blir det rätt.

En stund på rygg vilket var välbehövligt. Då började det regna! Mycket folk då det är juniorträning. Åker till Centralorten för att inhandla något viktigt, bröd. Skriver å skickar ut gårdagens protokoll. Eftersom det fortsätter regna skippar jag rangeplockningen i kväll, den öppnade ju först vid lunch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s