Det blev en arbetsdag.

När jag gick upp vid 7-tiden hade den nattliga vinden mojnat men vid 8 hade den hittat hit igen. En lugn frukost innan det blev jobb.  De klarade få upp den nerslirade hyrbilen också. Det hade gått bra, bara en skrotad stötfångare.

Har tjatat några veckor på att bolltvättarna skulle ut så nu blev det mitt jobb. Vi har bara 5 men det tar sin lilla tid. Kostade på lite flytande tvättmedel i vattnet så bollarna luktar lite bättre.

Tjusig utsikt från hål 7.

Passade på att byta den trasiga papperskorgen på rangen innan det blev lunch. Käkade i restaurangen, något jag aldrig tidigare ätit. Biffsnadder! Vilket namn med det var mycket gott.

En ryggsträckare innan bankommitémöte 16,30. Vi blev några fler än vanligt, dessutom studiebesök på nya hål 5 som är under byggnad.

Fick finfrämmande på rangen innan jag skulle renplocka den inför morgondagens klippning. Zandra kom för att öva, då blir det extra låg körning för hon slår så förfärligt långt.

Efter 2 timmar blev jag klar. Samtal med Arvid Ränkeskog som kommit hem från Chalmers. Nu ska det skrivas protokoll från mötet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s