En blöt morron i juni.

Uppe strax efter 06. Får meddelande från Edvards att de strukit sej från dagens tävling, Varför? Kollar yr.no å hittar direkt orsaken, 8 mm regn på fm. Stryker mej också. Har man möjlighet att spela varje dag under 5 månader, varför spela i regn?

Knuffar vattnet av tälttaket, även hos Edvards som har samma problem innan första skuren kommer. Tänkte ringa ett samtal men insåg att det var döfött för det smattrade i taket så jag skulle ändå inget höra.

Det blev till sist 7 som spelade Fredagsbollen, hälften av de som var anmälda. Just de spelade ut slutade regnet efter 6 mm. Sen spelarna kommit in å jag knappat in resultaten kostade jag på mej dagen lunch (schnitzel) av Marthan som dessutom fyller år idag. Mycket gott.

Försökte en tupplur men brandlarmet i annex A drog igång 2 gånger så jag måste dit å stänga av det. Det är nått vajsing med det. 3 husbilar rullar in medan jag sträcker ryggen. Några nya gäster i annex B också.

Närmaste grannarna Christina å Lars hade satt upp förtältet. De hade taklagsfest å bjöd på öl. Lars övertalade mej att anmäla mej till morrondagens tävling. Flaggtävling vilket jag inte gillar men nu är jag anmäld ändå, start 11,50.

Det blev några bilder också. Håll till godo.

Andersson & Olausson var ute å spelade.

Skogssniglarna kommer upp på vägen när det regnar. Förra året var de få, desto fler i år.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s