Första natten i Paradiset.

Hade beslutsångest i morse. Skulle jag flytta ut eller inte? Vid 8 hade tempen studsat upp i modiga 11 grader, då fanns inte mycket att välja på. Rafsade ihop kvarvarande pryttlar å drog mot Noresund. Omfördelning av mat mellan kyl å frys. Blev några foton till att börja med som mjukstart.

Lennart håller på med sitt grävande på nya hål 5.

Eftersom tv-antennen havererade när tältet blåste ner/upp så blev det datorn med hdmi i stället. Det är ju nästan hopplöst att vistas ute för det ”snöar” pollen från asparna. Såg första perioden av ishockeyn men när det stod 5-0 blev det en period på rygg i stället. Herrgolfen samlade 26 deltagare. Här är några av dem.

Nu får vi se om det blir nån sömn i natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s