Det blev lite av något som kallas golf.

Uppe före tuppen å flera timmar före solen. Hämtade Ove lite tidigare vilket var tur för förtältet hade agerat regnmätare. Några liter till så hade det rasat igen. Vi blev 17 pers som spelade på Noresund idag.

Mina lekkamrater idag, Kristoffersen & Boger. Om något ska nämnas angående spelet så kan jag nämna hål 10, 12, 13 å 14. De andra kan vi hoppa över. Såg något liggande i vattnet på hål 13. Kunde det vara en rysk ubåt?

Sparbankseken börjar bli grön. Det kom inget regn medan vi spelade vilket vi tackar för. I morron är det ÖPPET HUS på klubben. Välkomna.

Det blev lite mer golf när jag kom hem, sen tuppluren, lite mat innan Putte ringde sitt obligatoriska kvartssamtal på 63 minuter. Under kvällen hade jag behövt 1 öga extra för det är Let´s Dance, hockey + golf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s