Beslutsångest?

Dagen började sent, först 7,30. Det spelade ingen roll för jag hade inte tänkt göra ett jota. Nu blev det att jag masade mej ner till Biltema för en gång skull. Orsak? Det luktar inte 4711 i toaletten i husvagnen men hade sett att det fanns tabletter att lägga i, skulle vara nån bakteriekultur so skulle göra det angenämare att vistas där. Blev kaffe också med Göran å Mats.

Kände mej inte alls i form utan slaggade på soffan som vanligt. Plötsligt fick jag arbetslust var den nu kom ifrån. Åkte ut till Noresund å husvagnen för att sätta upp gardinerna. Det var Aud å Majlis som satte upp dem förra året. När det inte finns nån vidare känsel i vänsterkardan blev det besvärligt direkt.

Efter en ½timme satt de två mot väster uppe. Hade druckit upp en ½liter vatten, måste hämta nytt. De två mot öster gog 20 minuter i anspråk, nu började jag bli svett också men det var fyra kvar.

Då började jag få in snitsen så den sista gick på fem minuter. Torkade av bord, stolar mm innan orken plötsligt tog slut. Källmans höll på att putta in en ny ugn i köket. Det ska serveras korv i morron på städdagen.

Putte ringde när jag var 500 meter från hemmet, där gick ytterligare 57 minuter. Ringde Sture som inte svarade så jag började steka de 3 kotletter jag tinat. Tog av plasten, saltade å pepprade. När jag skulle förflytta dem till stekpannan fanns det ännu ett lagen plast på dom jävlarna. Då ringer Sture som inte skulle med på städdagen i morron men kotletterna blev lite svarta i kanten men fullt ätbara.

Ringde Ove i stället, han hade huset fullt av folk men jag lyckades höra att han skulle med i morron i alla fall.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s