Börjar känna suget nu.

Sista helgdagen denna gång men nästa vecka drar det igång igen. Man sitter där å tuggar frukosten medan man funderar på vad göra. Har väl kört alla leriga grusvägar i närområdet men har ingen lust att utvidga reviret just nu. Ringde till sist Sture som föreslog kaffe på Biltema. Visst, det var något nytt. Satt å såg honom sleva i sej en jättekorv med mos. Själv sippade jag på en glass.

Hamnade som alltid på Noresund. Kände inte för att spela men åkte runt å fotade i stället. Vanligtvis brukar lövträden ta en violett färg innan de sätter löv, så blev det inte i år. Sen torsdagen har det bara exploderat.

Grodorna har lagt rom i vattenhindren, blir nog många grodor i år.

Alla lövträd på Hugnsåsen har blivit gröna förutom alen som släpar efter. Vitsippor överallt. Bara att vänta på liljekonvaljen.

Snart blommar häggen. Sen kommer körsbärsträden å syrenen. Åkte ut till udden på hål 16 där jag brukar sitta å filosofera nästa varje kväll över dagens händelser. Då startade bevattningen.

Måste få ut min egna bil under veckan. Kanske jag kan få seniorgänget att sätta upp förtältet till husvagnen i morron för nu börjar suget att flytta ut? Träffade min nya granne som satt utanför sin husvagn å läste en bok. Han ska bygga nytt hus där de rev det gamla ute vid vägen. Han var en trevlig norrman från Umeå. Beställde en pizza på hemvägen. De är för stora för en man men jag tvingade ner den å fick halsbränna. Tydligen inte bra med tonfisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s