På skolbänken igen.

Allting går igen. Då jag var arbetslös i början av 90-talet blev jag erbjuden gymnasiekompetens av AF. 20 veckor intensivkurs i svenska, engelska, matte ifall jag skulle söka in på högskolan 52 år gammal. Tror inte det men kunde vara kul ändå. Eftersom jag haft mack kunde jag lägga ihop 2+2, pratat lite engelska, kunde översätta värmländska till svenska. Riktigt roliga veckor, ingen högskola men började skriva i Arvika Nyheter åt min hund Junior. Riktigt trevligt.

Nu var det kurs igen, golfregler. Förra gången hette pedagogen Ingrid Johansson, denna gång Lars Thyberg. Tror vi blev 26 kursdeltagare, snittade mängd som besöker årsmötet.

Meningen var att Svante skulle rita det Lars berättade men han hade gjort en ”Stina” å slitit av en lårmuskel. Han skulle väl inte rita med benen heller? Kent bryggde 5 kannor kaffe, bullarna hade en strykande åtgång liksom Ballerinakexen.

Provade den nya mackan på Biltema. Grov 3-kant med skagenröra. Mycket god men svåräten, man blev lite kletig. Tycker jag är stor i käften ändå räckte den inte till.

Det finns en del fortskaffningsmedel i närområdet men de blir sällan använda. Tåg har jag inte åkt sen jag körde lastbilar till Frihamnen i Göteborg åt Skrot-Kalle 1992/93. Man måste ju komma hem också.

Buss åkte jag senast till Parkhallen i Arvika på kommunfesten. Sonja Brink skull få en sup om hon imiterade en elektrisk skarvsladd av Hans Engström. Sonja kastade sej på golvet å började skaka men tyvärr hade Lilian å Hans hinkat i sej spriten så det var bortkastat jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s