På skolbänken.

Fan, var uppe 06 idag igen å inte blev det nån tupplur heller. Eftersom de inte visade nån golf i morse försökte jag traggla mej igenom kameramanualen. Vet inte varför men jag får utslag på hela kroppen av manualer. Måste vara nån allergi?

 

Åkte till Noresund å satte dit det nya batteriet i golfbilen å satte det på laddning. Det är väl det enda vettiga som blivit gjort idag. Hittade en pippi på hemvägen å ett tidigare hotell/restaurang, sund det stått stängt under många år.

Så blev det ännu ett besök på Biltema, denna gång med den obligatoriska lunchkorven ost&bacon. Otroligt god. Letade svanar vid Slaskerud men hittade bara en skola på 800 meters avstånd.

Beställde en fjärrutlösare från CDON i går vid lunch. Se på farfar, det kom redan nu! Försökte en makrobild också. En mossbelupen gren i häcken.

Det var nu jag misslyckades med tuppluren IGEN! Efter lite mer tragglande i manualerna hamnade jag vid kraftstationen där vattenångan låg tät.

Hade just kommit in när Putte ringde ovanligt tidigt denna gång. Han skulle på kalas så det blev inte så långdraget. Har tagit hem en app till telefonen men inte fått den att fungera än. Sen har mejlen i luren också försvunnit. Aldrig man får vara riktigt glad men jag vann ändå 80 spänn på Keno.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s