Man kan ha fel men det bär emot att erkänna det.

Nu har det hänt igen. 06,30 började det spela i köket. Ännu en gång hade larmet på telefonen dragit igång fast jag inte ställt nått larm. Visserligen en trevlig bit men alldeles för tidigt. Nu är det avstängt så får vi se om det inte startar på eget bevåg.

Mycket skidor just nu. På längden, på tvären å pang pang. Å allt vill man se samtidigt, då får man vara fiffig.

Måste påpeka att Sverige haft en del otur i vinter. Nu strulade geväret för Hanna men det kanske inte hade gjort nån skillnad. Matts låg ju bra till i Andorra men det ville sej inte.

Måste till återvinningen med återvunnet avfall, det mesta urätna makrillburkar. Måste bara ner till Biltema en sväng. Det blev lunch å det flockades folk runt mej för att se när jag käkade. Roger O med broder, Lars-Åke, Ragnar M, Sture m fl.

Hem för att se mer skidor där Stina återigen visade sin klass. Sen lovade de golf på kanal 12 kl 20,30. I helvete det blev nån golf utan fotboll mellan Djurgården å Häcken. Ytterst ointressant. Ringde Stefan i stället. Han tror på golf i år också, det satsar vi på.

Känner ett behov att klippa naglarna på fötterna hur nu det ska gå till. Skulle behöva kortare ben å längre armar. Brukade lämna in Brandy nere i Morast, kostade 70 :-. Undrar om jag kan få samma service för jag trilskas inte som han gjorde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s