Blir aldrig nån sömmerska.

Det verkar som att urinblåsan redan riktat in sej på sommartid. Den väcker mej 1 timme för tidigt. Eftersom jag var ledig från VM idag tänkte jag fixa skadade brallor. En reva på rumpan å en havererad vänster byxficka. Fick nått dundermedel av Marianne förra året, klarade laga en brusten fåll på shortsen.

En remsa man lägger under skadan å stryker med strykjärn över, måste vara nått klister men det funkade DÅ. Nu blev det värre. Remsan skulle in i ett litet hål, provade olika glasögon, hämtade en pincett. Är inte säker på om revan i baken blev lagad men fickan blev inte det.

Åkte ner till Biltema i stället. Stod i kö med Glader, kommer fram, plånboken hemma. Glader betalade, svischade över 23 spänn till honom medan vi löste världsproblem med hjälp en Lars-Åke N å Borg.  Nilsson hade problem att acklimatisera sej som pensionär vilket inte jag hade. Han skulle gladeligen fortsatt till 95 år.

Hem å hämtar plånboken, in på banken. Kommer dit mitt i lunchrasten. Får hjälp av en ärtig tjej med att förts uppgradera min app å sen undrade hon på vad jag hade skrivit för ccr-nummer när jag skulle betala på nätet igår. Det gick att vända på siffrorna, antingen 690 eller 069. Fan, jag hade nog skrivit fel!

Nu infann tiden för tuppluren. Om man trär in armarna i tröjan å lägger resten över bröstet behöver man ingen pläd! Hann äta varmrätten innan Putte ringde 105 minuter.

Skulle vara nån typ av järpar men inte var de i klass med x-hustruns. Det har väl inte undgått nån att jag trampar runt i foppatofflor? Ofta ute alltid inne. De är ju lite ostabila men nu känns det som om man hade en barkis under vardera foten, vinglar iväg som en skadskjuten iller. I kombination med läsglasögon blir det livsfarligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s