Här var det strul.

Gårdagen ägnades som vanligt åt ingenting. Bara ett besök på Biltema som vanligt i väntan på skidskyttet. Jo det blev ett besök på Maxi på kvällen också.

Det blev ju spännande som vanligt men inte lika illa som loppet dagen före. Eftersom utrymmet i bloggen luktade på mållinjen när det skulle stoppas så blev det ingen igår. Men det kom en del snö i alla fall.

Började denna dag med golf från Kenya. Funderade på hur fan jag skulle lösa utrymmet på WordPress. Skulle det gå att radera de första åren eller?. Sånt tål att tänka på å var är det bäst att grunna? På Biltema så klart. Där träffade jag Peter, farsan till Lilliz så funderandet fick vänta. Vi har varit bekanta långt innan Lilliz blev född. Peter hävdar att jag stack hål på en kondom han köpte av mej men så var det inte. Mycket har jag fått skulden för men inte denna gång.

Såg Sverige ta ännu en medalj innan jag tog itu med WordPress. Det visade sej att man kunde köpa till utrymme men då funkade inte mitt betalkort. Som tur var ringde Sonen Micke just då. Lånade hans kort, då funkade det. Svischade över stålarna till honom så får jag gå in på banken i morron å bråka med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s