Det dröjer nog en stund.

Fortsätter kolla var jag sätter ner fötterna så de inte hamnar på nått hårigt levande. Fortsätter prata med någon som inte finns. Får samma svar som tidigare. Får börja svara mej själv.

Såg kvalomgångarna till skidsprinten innan jag besökte Hotellet igår eftersom det inte blev av på onsdagen. Det var lite ommöblerat sen förra gången jag var där. Efteråt fick jag veta att jag missade förrätten, soppan. Nu blev det kyckling mango, massor av grönsaker, grädde, jordgubbar,kaffe å kakor. Nu hann inte autofokusen med igen. Pratade med sonen 1,17 timmar just om detta fenomen på kvällen.

Hinner hem för att se Stina ta en silvermedalj medan hennes kompisar hakar i varandra på upploppet å Maja trillar. Halvarsson bryter staven i starten, mycket krångel med di svenske.

Då jag satt uppe å tittade på golf från Mexiko i gårkväll tänkte jag ta sovmorron men vaknar lik förbannat strax före 7. Såg Super-G loppet innan besök på Biltema. Det blev lunch med Engelbrekt. Passade samtidigt på att köpa tändstift. Ska byta dem på tisdag på Noresund.

Tänkte se slalomen när jag kom hem men antingen var det redan överstökat eller sändes senare så det blev tuppluren i stället. För att inte skämma bort magen så blev det blodpudding idag i stället. Dryftade världsproblemen med Putte under 57 minuter. Ett mycket svårt På spåret före Skavlan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s