Andra gången i år med mildgrader.

Fredag, uppe före 7 men långt efter då Brandy gick upp. Jävla nattvandrare. Termometern visade ingenting men det var fortfarande mörkt. Ingen bekant hade dött, inte ens jag så det blev att värma kaffe. Nattens blötsnö hade inte fastnat på bilen. Denna gång.

Tycker själv jag äter nyttigt. Åtminstone till frukost sen kan det spåra ur. Knaprar D vitamin, C vitamin å nån öl. Borde ju funka bra. Såg starten på skidkombinationen strax efter det solen bröt igenom molnen.

Börjar bli mycket snö nu. På LBC i Arvika höll taket på att rasa in. Nere vid Gränshallen höll Byggkompaniet att skotta av taket.

Tur man redan läst informationen innan det började snöa. Slalom på em innan samtal med sonen å Putte. Där gick 2 timmar. På spåret å Skavlan. Tror inte jag sitter uppe å tittar på skidskyttestafetten, måste sova en stund innan Brandy ska ut på nattvandring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s