Man borde nog korrekturläsa.

En natt som inte avbröts före 7,15. Brandy skulle inte ut å blåsan hade tagit timeout. Det var kallt, ca – 17. Bara det ljusnade såg man ingenting, dimman var kompakt. Eftersom dagen börjat så bra kommer säkert nånting att hända innan kvällen. Hittade en bortglömd bild från igår.

Satt å väntade på att få se om Axel Svindal skulle lyckas bättre än Lindsey Vonn. Det gjorde han inte fast han stod på benen i alla fall. Favoriterna försvinner en efter en. Nä, lika bra att åka till återvinningen. Tog med en överfull papperskasse med förbrukad reklam, mjölkpaket,pizzakartong å oändligt med kvitton som blivit registrerade i Excel.

Malin höll på att snöröja när jag kom ut, kassen rämnade, papper överallt. Där kom straffet. Bort till Fundo med Brandy innan kaffe på Biltema. Där träffade jag kapten Eriksson med sambo. Vi skakade hand eftersom det var länge sen vi setts. Påpekade att det troligen var i älgjakten 1992 men det var fel, han försökte spela golf i början av 2000-talet då hade vi språkat.

Sitter med ännu ett korsord när Skrot-Kalle ringer. – Vad gör du på måndag frågade han? – Lever jag så gör jag väl som nu, ingenting. Kan du komma på kalas, frågade han? Jag fyller 85, vill inte ha nån present men du får gärna berätta historier. Hade ca 40 historier uppskrivna när jag jobbade på Fundo för Halvard, tränaren av Edas tjejlag skulle ha fest så jag samlade till honom. Vem minns dem nu? Får leta i nån pärm om de finns kvar. Hela gänget från Maxi ska komma.

Tänkte besöka Maxi men det fortsätter snöa. Tänkte så här. Sitter jag där 1 timme blir det is på bilrutorna, måste skrapa, stannar hemma å ser Renées Brygga i stället.

Har börjat spåna på vad jag gjort å inte gjort under min levnadstid. Det kommer en annan gång. Såg att jag hade en del stavfel i går. Så blir det när man skickar upp det utan att kolla vad man skrivit.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s