Semla med dottern.

Brandy ut vid 05 in 06 väcker mej med slick på handen 7,15, jag upp han upp i sängen å slocknar. Va fan skulle han ha upp mej för? – 15 å dimma. Läser att Matts Nykänen dött, 55 år gammal. En man som lagt världen för sina fötter men inte klarade berömmelsen.

Ännu en medicin var slut så jag måste till Apoteket. Passade samtidigt på att släppa Brandy vid reningsverket. Såg en dam med hund komma neråt så jag fick in jycken i bilen. När jag körde om henne kände jag igen hunden men inte damen men anade vem det var å stannade. Det är ju fan att inte känna igen sin egen unge! Kunde inte tro att hon fanns där men Eazy går inte att ta fel på.

Bjöd henne på kaffe med semla på Biltema. Tjejen blev förvånad när jag köpte dubbel dos. Det blev en ½timmes trevligt samtal. Mindes att jag köpt en ½meter stekfläsk på extrapris förra veckan. Brandy vaktade stekpannan i avvaktan på nån smakbit. Nu har jag mat 3 gånger.

Märker att jag blivit ringrostig, har inte löst ett korsord sen 2017. Såg VM-invigningen från Åre på SVTplay. Det är nu 16 år sen jag var där å åkte gratis eftersom Kerstin jobbade åt Skistar. Det var en trevlig invigning. Att det alltid ska vara en ålderstigen gubbe som är ordförande i alla idrottsförbund?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s