Mer av det vita.

Det snöade när jag la mej, det snöade när jag kom upp strax före 7. Såg inte ut att det blivit så mycket men det var en fel iakttagelse, det blev jag varse om senare. Konstigt nog skulle INTE Brandy ut på stört. Rätt som det är mullrar det utanför, snöröjningen är på G.

Utrustningen står i ordning. Halkskydd, skor å ett havererat fortskaffningsmedel för påskkärringar. På med det mesta å ut för att flytta bilen. Då åker den jäkla traktorn.

Det var mer snö än jag väntade mej, säkert 1 dm. Sopar av det värsta å ner till motorstadion där jag fick borsta bort det som inte satt fast medan Brandy letade efter nått dött men ätbart. Borde skola om honom till likhund.


De kokta äggen är slut igen, måste koka 7 nya. Blev misslyckat, de blev inte rinniga. Sture ringer medan jag käkar å samtidigt ser slalom. Sen blev det golf i stället, ser betydligt trevligare ut.

Blev plötsligt sugen på pizza. Lusläser menyn å bestämmer mej för en Vesuvio Speciale. Skinka, kebabkött mm. Först till skogen med Brandy innan jag ringer å beställer.

Den var god men för mycket så hälften blev sparad tills i kväll. Som tur var tittade jag på Youtube, där finns mycket bra. Man ska ställa in ett ½ vattenglas i mikron när man värmer pizzan, då blir den mjuk å fin igen. Tror jag ska fortsätta glo på Youtube å hoppa över Mellon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s