Februari nummer 1.

Månaden började ju bra, sov till 8,15 å bara – 5 grader. Det blev inte så mycket snö i natt, bara 3 cm. Vi började varsamt med att Brandy lägger sej ute som vanligt medan jag sörplar kaffe å läser Arvika Nyheter. Kollar när vi går ut om bakluckan på bilen kan öppnas. I helvete heller. Fastfrusen igen.

Golf under frukosten sen SM från Sundsvall. Är lite tveksam o bowling, cykling å rally hör till vintersporterna men nu verkar det vara så. Sen måste vi ut. In med Brandy i baksätet å ner till motorstadion där det redan fanns folk så det blev förflyttning till ny destination, Furunäset. Jycken försvann in i skogen men missbedömde snödjupet. Han såg ut som en ubåt med bara huvudet ovanför snön. Ner till Biltema för lunch.

De bjöd på en extra mosklick idag. Hem å kom på en lysande idé! In efter en pall å en pläd. Satte kupévärmaren på pallen å pläden hängande över bakluckan. Borde smälta bort isen? De visade rally från Bergsåker. Kikade ut, då hängde pläden i ena hörnet. Letade upp varmluftspistolen i stället.

Då man har på kupévärmaren smälter snön å rinner av bakrutan ner på stötfångaren. De dräneringshål som finns fryser om vintern så vattnet blir liggande mellan stötfångare å baklucka. Pistolen gjorde underverk, luckan gick upp men det fanns is innanför också. In å hämtar en liten hammare. 20 minuter senare är det rent av is.

50 minuter med Putte i luren. Det har börjat snöa igen men Brandy vill ut.

Går ut efter en ½timme. Wiren ligger på altanen men ingen hund. Va fan, hade kabinhaken också frusit? Visslar då kom en levande snögubbe smygande runt häcken. Han hade bara gått 3 meter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s