En repris av lördagen.

Brandy, nattvandraren, överraskade med presenter i morse. När jag sätter ut honom på wiren brukar jag inte tända ljuset. Får nog ändra på detta för när jag gick upp strax före 7 å stapplade ut i badrummet märkte jag ingenting men när jag hämtade nya strumpor såg jag presenterna. De var 4 stycken, låg lite här å var. Som tur var de hårda, hundskitarna. Fast han varit ute 2 gånger hade han skitit inne utan att jag märkt nånting. Har inte hänt sen han var valp en av de första veckorna han bodde här. Med den gången käkade han upp det.

Skidorna startade just vi varit ute. Sen höll det på hela dagen men vi gjorde ett avbrott, åkte till Köla kyrka. Där hittade Brandy ett spår han inte begrep vad det var. Han glodde i snön, kikade frågande på mej, fortsatte glo. Gick lite längre bort, gjorde om samma procedur igen. Ville inte hoppa in i buren. Till sist gav han upp.

Lunchen på Biltema inskränkte sej till kaffe, bulle + 1 grillad för 17:-

Hem å fortsatte se skidor av allehanda slag. Somnade till sist å vaknade när solen var på väg mot sin tupplur.

Försökte fota blodmånen förra gången. Gick inte bra. Tänkte göra det i kväll, gick heller inte bra för det har börjat snöa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s