In i dimman.

När man vaknar ser man ingenting, det är stupmörkt. Det ljusnar när vi kommer ut, skidorna börjar, de har skitväder. Lite bättre i Dresden där det ännu en dag blev Svenska mästerskapen. Annars var det mörkt på skidhimlen. Tittade ut, dimma!

Har inte varit på Biltema, inte varit på Maxi men jag har besökt Återvinningen. Minsta ungen fyller 49 i dag så vi har pratat en ½timme. Tycker Sarah Dawn Finer är lite för hurtig. Tänkte se handbollen men tycker 8 timmar sport i dag får räcka.

2 bilder från januari 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s