En mycket märklig dag.

Efter en mycket stökig natt där Brandy sprungit runt liggande i knävecken mötte oss en – 10-gradig morron strax före 7. Kunde sovit betydligt längre eftersom den tidigare natten inte varit rofylld. Fick inte ta mina normala 4 bloss eftersom jag skulle kolla lungorna 10,10 på VC å skulle vara rökfri 4 timmar innan.

Det blev lite sent innan jag kom in, skulle göra 8 utandningsprov. Sen inandning av astmamedicin å vänta 15 minuter medan hon intervjuade mej. Eftersom jag rökt under 65 år undrade hon om jag inte borde sluta? Påtalade vad jag jobbat med å sen var det avklarat.

Ytterligare 6 utandningsprov, ingen förändring så då behöver jag inga medikamenter. Hon skulle höra av sej efter 1 år, lyckönskade henne till det. Skulle ha nått att ha skitproverna i. Fick anmäla mej till labb å vänta.

Fick 3 rör med ett hål på 2 mm. Hur fan gör vi nu, undrade jag. Fick tips hur man skulle göra. Frågade om jag kunde använda Brandys avföring i stället? Visst men inte hjälper det dej, svarade hon. Fick en lunginflammationsspruta också.

Satte mej på bänken utanför å tände dagens första cigarett. De första blossen på 13 timmar. Efter 4 bloss vinglade jag iväg mot bilen där Brandy väntade. Jäklar va yr jag var. Ner till motorstadion där Brandy försvann 20 minuter. Dimman låg över nejden.

Bara han kom tillbaka, utan förklaring vad han gjort, kunde vi åka till Biltema. Kostade på mej mos denna gång. Till min förvåning smakade den bra! Kostade ynka 25 :-.

Kom hem, gôrtrött å ankrade upp i soffan medan Brandy la sej ute. Efter en ½timme blev det ståndskall. Utanför altanen stod Kölas expert på trappor, Börjesson. Han hade blivit kallad  till skolbygget där de skulle montera en trapp de inte klarade av. Han skulle hem å göra en ritning men tittade in på hemvägen.

Vi pratade operationer, skogsbilvägar, tittade på kartor, drack kaffe å hade trevligt. Ner till Maxi där hela gänget hade samlats. Alla väntade på Gunnar som fifflade vid ett annat bord. Vi ville höra vad han tänkte om kvällens kommunfullmäktigemöte. Han lovade rapportera under kvällen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s