Det där med mopeder.

Nästan sovmorron, klockan tenderade 8 innan vi kom upp. Det var vitt ute på gräsmattan, nästan en ½ cm snö var den nu kom ifrån. Som tur var smälte den bort. Vid skolan hade de börjat montera modulerna.

Brandy gav fullständigt fan i det, fanns ingenting att skälla på. Det blev en kaffe på Biltema igen sen vi besökt parkeringen vid motorstadion å träffat Lind som höll på att rensa upp i skogen med motorsåg.

Tupplurarna känns bättre å bättre, blir längre å längre. Lite mat innan besök på Maxi där Nicke, Figge å Anders S pratade mopeder. Vilken cylinder de skulle skaffa för att komma upp i 130 km/h. Anders å jag har ju jobbat ihop på Noresund så vi hade en del att prata om.

Såg Bonde söker fru men det blir ju inget sex så det är ju bortkastat. Brandy ligger ute å hör på sångövningen i Kyrkans hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s