Dagen då tempen fastnat under nollan.

Så där ja, idag passerade klockan 8 innan vi kom upp. Nån ordning får det vara. Det börjar bli en del papper från min doktor så jag fixade fram en pärm till dessa. Offrade 2009- års kvittopärm. Det finns säkert flera som kan offras.

Sista brevet från min doktor bad han mej skita i det blå skåpet, detta blev fel skulle hämta ut några lämpliga byttor på VC. Eftersom jag har låga blodvärden funderade han på om jag läckte nånstans på vägen från munnen tills maten kommer ut igen. Känner mej lättad att jag inte själv ska undersöka skiten. Får fundera ut hur jag får ner det i askarna.

Eftersom jag vann 199 spänn på Eurolotto kostade jag på mej en bratwürst medan vi beundrade Svein Furusets nyköpta skohorn. Ett i glimmande stål. Vi var rörande överens om att de av plast inte höll måttet.

Hämtade pant vid Simulatorhallen, det blev 2 kassar. Pensionstillskott som ännu inte beskattas. 3 idioter har brutit sej in hos en dam i utkanten av samhället. De släpade upp henne ur sängen å band fast henne på en stol medan de undersökte huset.

Efter gårkvällens frossande i oxfilé blev det våfflor idag. De har ju också sin tjusning men köttet smakade bättre. Ett besök på Lidl innan Brandy missade råbocken som fick över vägen vid Furunäset.

Det var arbetsdag på Noresund men efter noga övervägande stannade jag hemma. För det första var jag sen, för det andra skulle jag bara vara i vägen. Sen var det kallt också. Det verkar bli ännu kallare i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s