Nu är det jul igen.

Det är höst, jag har ett täcke tjockt som ett läskpapper å väger som ett sådant också. Alltså har jag lagt på en filt. Då ligger täcket stilla men jag drömmer så mycket i stället. Att ha en hund som springer liggande å drömmer gör det inte bättre.  Lite golf från Dubai under frukosten.

Det finns folk som räknar året före eller efter älgjakten. Jag räknar det från då julskinkan dyker upp i affärerna. Nu har den gjort det vilket innebär att det är nyårsafton idag.

Kunde inte låta bli när jag hittade en på 2½ kg. Hade inte sista biten av limpan möglat hade jag inte behövt handla idag. Smörade in 2 korvbröd till frukost. Nu följde det med en bit grisrôv hem men det blev kaffe på Biltema på vägen. Pratade resor med Glader. Vi hade båda varit i Miami, besökt Everglades men jag var den som hållit i en alligator.

Tänkte inte griljera den men ångrade mej. Höll på att skära nosen av Brandy när nätet skulle av.

Måste påstå att 2017-års utgåva var bättre. Den här var torrare å inte så salt. Den är ändå slut inom 2 veckor så det kvittar. På Maxi hade hela ligan samlats förutom Gunnar som försvunnit till Portugal. Det pratades arbete, födelsedagar å byte av SIM-kort i telefoner. Nu ska vi kolla på Camilla Läckberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s