Besöksdag.

Var uppe före 8 idag. Måste tända lampan. Bättre att sova länge, det blir billigare elräkning. Brandy var nog väldigt nödig för vi hann bara 70 meter innan han satte sej. Pratade lite med grannen som fyllde år idag. Tänk att det hände här hemma, normalt träffas vi överallt annars men inte hemma.

Tittade in i Gränshallen, fick en halv lussekatt av Ängan medan Maja käkade frukost/lunch. Hade fått en hel men jag nöjde mej med halva, de var stora. Vi pratade om Noresund, vi pratade om slakt, vi pratade om Eda Brunn. Trevligt!

Brandy ut vid reningsverket innan besök på Biltema där jag satt å dreglade medan fam Malmstedt käkade räkmackor. Får meddelande att golfspelarna i Belek har det bra. I gårkväll fick jag samma meddelande från Sune å Bettan på Isla Canela i Spanien. Nu fattas bara Erstad, Kristoffersson å Langset från resten av Spanien. Jonsen har det också bra i närheten av Almeria. Själv trivs jag bra inom kommungränsen.

Har inte knäppt ett foto idag så det blir från november 2017 i stället.

November 2016.

November 2015.

November 2014.

November 2013.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s