Nya samtalsämnen.

Nu blev det ännu en sovmorron vilket var bra för det ösregnade. Man skulle stannat i sängen för det fortsatte hela dagen men det gick ju inte. Brandy måste tömma tarmen liksom jag å sen började ju golfen från Sun City. Passade på att fylla den tomma medicindosetten samtidigt. Knôvvligt!

Har problem med Cromecasten. Den vill inte funka direkt utan man får trilskas men den flera gånger innan överföringen funkar men till sist går det. Det blir lunch å vi måste ut igen. Ner till LBC. Sen besök på Biltema. Där satt herr Olsson, herr Jansson å herr Johansson, samtliga golfspelare. Som extraknäck är de rektor, danspedagog å truckförare.

Rektorn kom inte med på bild för han satt lite offside till vänster. Efter lite golfprat spårade det in på sjukdomar i stället. Det visade sej att rektorn var lite känslig för sådana saker. När Olsson, pedagogen, berättade att han gillade att se på bildskärmen när de rotade i honom försvann rektorn mot toan. Vad han gjorde där fick vi aldrig veta.

Fick 4 Trisslotter av kidsen. Dubbla. Det gav 60 spänn i vinst. Synd det inte blev några miljoner så jag kunde dela med mej. Brandy har travat ut å in hela eftermiddagen så det blev ingen sammanhängande tupplur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s