Det är nån vajsing med elen.

Sonen ringde i gårkväll, vi pratade altanbyggnad. Själv har jag ett lysrör under överskåpen i köket. Det har börjat blinka, blir inte stadigt ljus. La mej med vetskapen om att det måste åtgärdas på fredag.

Började morgonen som vanligt med kaffe innan jag letade upp det gamla lysröret där de gömt det så väl. Mätte, kollade med Biltema om det fanns. Kunde ju hämtas samtidigt som Brandy skulle ut.

Han var tydligen övernödig för när jag släppte ut honom hade han redan tömt tarmen i buren. In på Biltema å alla var förvånade att jag inte skulle ha kaffe. Det var nu jag gjorde fel! Hoppade över frukosten å kastade mej direkt på lysrörsbytet.

Nu hjälpte det inte med röret utan glimtändaren måste bytas också. Å hur får man bort den? Plockade isär hela armaturen i småbitar. Det visade sej också vara onödigt för då lossnade några kablar också. Lika bra ringa vaktmästaren. De skulle komma men sa inte när. Lika bra att se på golf i stället.

Dagen går ingen hjälp dyker upp, försöker igen. Se på fan, plötsligt blev det ljus 2 sekunder. Får dit armaturen skapligt men då funkar det inte. Sladden hade hoppat ur igen. Ner till Biltema å köper ”sockerbitar”

Eftersom jag bara kan jobba under 5 minuter innan jag måste vila, är smidig som ett järnspett å ser som Stevi Wonder hänger armaturen fortfarande på tvären å jag har inget eluttag till vattenvärmaren å äggkokaren. Det får bli skarvsladdar en stund.

Hann med tupplur å prata med Degerfors innan Putte ringde. Nu Skavlan, hämta in en halvrå Brandy, sen sängen.

Ett svar till “Det är nån vajsing med elen.

  1. Ping: Språkligheter, minnen och tidens gång | En blogg i det blå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s