Narkolepsi?

Vet inte att jag fått nån konstig injektion annat än de årliga influensasprutorna men man vet ju inte vad det finns i dom. Bara jag varit uppe nån timme längtar jag till tuppluren. När den är överstökad går det inte länge förrän jag börjar gäspa å längta till sängen. Tror jag fått Narkolepsi. Men nått hinns ju med mellan varven. T e x en liten utflykt.

Solen trängde igenom dimman medan jag sörplade kaffe på Biltema tillsammans med fam Hansen. Tänk vad skönt det var att krypa ner i soffan när vi kom hem.

Såg för en gång skull på tv. Det gällde matsvinnet. Känner mej inte träffad för det jag kastar är potatis/banan/äggskal. Visst fan jag kastade 6 ägg som låg ute i förtältet i sommar när det var + 50,2 grader. De fick inte plats i kylen. De kanske hade gått att äta men blev avrådd. Kunde ha provat på Brandy?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s