En kul historia.

Ännu en morron som började vid 7-draget. Detta på grund av en utvilad hund som legat å sparkat hela natten. Han har ”torrsprungit” flera mil å borde vara uttröttad. Dimman låg kvar till långt ut på dagen men då jag åkte ner till Biltema så lyste solen där nere. Vilken skillnad vara på 1 kilometer.

Fick sällskap av fam Lindahl som käkade varsin räkmacka. Då drog Sören en trevlig historia. Tror inte han misstycker om jag återger den som jag kommer ihåg.

En kille bodde i närheten av en pub. Han kände för en drink å tog sej dit. Det blev ett flertal drinkar men när han skulle gå hem kunde han inte stå på benen. Va fan är detta undrade han, så jävla full är jag väl ändå inte? Krypa på knäna gick bra så han kröp ut på trottoaren för att få lite frisk luft, det borde ju hjälpa.

Det hjälpte inte ett dugg men då han inte hade så lång väg hem kunde han fortsätta krypa. Kom hem å la sej utan att väcka hustrun. Morgonen dagen därpå frågade frun – var du full igår när du kom hem? – Nä för fan. Tog ett par drinkar men full vara jag inte. Jo de ringde just från puben, du hade glömt rullstolen där!

Såg lite golf från Valderama i Sotogrande. Har inte själv spelat där men åkte förbi infarten till banan på väg från Gibraltar 1987. Det år jag å Allan K spelade tennis i Marbella.

Hade beställt superråttgift av en kille som satt å väntade på Maxi. Åkte ner å hämtade det. Första gången jag har gift som ska spikas fast. Ska bli intressant å se hur det verkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s