Årets sista golfrunda?

10 milda grader å en sol som försökte sega sej upp bakom skolan. Brandy vaktade gräsmattan medan jag försökte vakna med hjälp av några kaffekoppar. Björken utanför altanen var full av löv i början av veckan, nu är det bara de understa grenarna kvar där det hänger några envetna löv. Träd är konstiga, när det blir kallare klär de av sej.

Anropade Edvards å undrade om de tänkte golfa. Visst, följ med sa dom. Frukost, rulla cigaretter, göra matsäck å iväg mot Noresund. Mycket folk på banan idag, inte så förvånande när det är 20 grader i skuggan.

Hasse hamnade i ett prekärt läge på hål 4 men han ordnade upp det fint, slog i en långputt från 10 meter för par. Släppte ut Brandy när vi hade matpaus vid varvningen. Han hoppade ut försvann bakom garaget lyfte på höger bakben å hoppade in i buren igen. Allt detta under 40 sekunder!

Bara under senaste veckan har höstfärgerna bleknat. Det har gått för fort! Såg upplösningen av golfen från England. Eddie Pepperell vann, Alexander Björk 2:a å inhöstade 3 miljoner. Tror jag vann en gång i år, då blev det 160 spänn. Så orättvist.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s