Hunden i påsen.

Det var en gråblöt morron som mötte Brandy när han gick ut 06,45. Men det var + 12 grader i alla fall. Mycket kaffe, lite medicin innan även jag kom ut.

Brandy hade som vanligt drällt hårtofsar överallt under natten. Sen jag skakat täcket lyser mattorna vita. Sugaren står ALLTID med sladden i vägguttaget, bara att klämma på startknappen å börja. Bytte påse för 2 veckor sen, nu lät maskinen konstigt igen. Det brukar tjuta när den är mätt.

Visst, där fanns det mesta av jycken. Att han inte är skallig är en gåta. Å där rök sista påsen jag hade hemma. Bara att åka till Ö&B. Hade varit förutseende att skriva upp artikelnumret på påsarna när jag köpte sugaren för det är lögn i helvete att hitta rätt annars. Tur man inte behöver suga här.

Norpade en tjusig brud å visade lappen. Hon hojtade på manlig arbetskamrat som matade in numret i sin telefon å försvann. Han återkom, ryckte åt sej en ask, här har du, sa han. Är detta de rätta, undrade jag? 99,9% rätt, är det inte det får du återkomma å skälla ut mej sa killen.

Måste in på Lidl också. Mjölken var slut IGEN. Dricker mjölk som en dikalv. Lagom tid för lunch på Biltema.

Inte en känd kotte att språka med så jag blev inte lika långvarig som killen som drog fram en laptop å började surfa. Åkte upp till slaktboden i Hög. Där låg ett litet älgskinn å lite inälvor + ett 20-tal kajor. Brandy luktade runt men kunde inte avgöra om den kom från Högs eller Ås jaktlag. Alltså är han ingen jakthund.

Lite golf från England, lite mat, lite samtal med Sture, lite tupplur innan ett sent besök på Maxi. Där fanns i alla fall några bekanta men inga forskare. Klockan var 19 när jag kom hem, det var 18,3 varmgrader, det var den 13 oktober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s