Å där tog September slut.

Brandy gillar inte mej för han gick ut redan 06 i morse. Vet inte att jag snarkat eller pruttat men ut ville han. Låg kvar när jag gick upp klockan 8 också men vad hade han för val när han var fastsätt på wiren? Eftersom golfen började först kl 12 hann vi göra en liten fototur.

Det är sista dagen i Ryder Cup, Europa leder mad 10 – 5 men det blir nog spännande. Oerhört mycket folk, högljudda å glada. De hejar även på USA vilket inte folk i Amerika gör. De är för mycket patrioter för att heja på motståndarna.

Eftersom det inte är klart förrän vid 19-tiden hann vi åka till skogen för en picknick.

Ingen boll hade kommit i mål när vi kom hem så vi kunde stannat längre ute. Det blev spännande som väntat men Europa vann tillbaka pokalen. Aldrig tidigare har det varit sådant jubel. Vilken glädje!

Blev så lycklig att jag beställde årets 5:te pizza. Denna gång med tonfisk å räkor. Den ser inget vidare ut men smakade himmelskt. Lägg märke till att jag drack mjölk, det passar inte till pizza men det gör inte vatten heller. Brandy tyckte ”skalken” var ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s