Tinnitus V/S barnbarnsbarn?

Brandy överraskar mej varje natt. Inte en gång sen vi flyttade hem har han varit ute. Det har varje år varit problem veckorna när vi flyttat hem att han ska ut mitt i natten. Första åren följde jag med ut i morronrock å foppatofflor. Numera brukar jag sätta ut honom på wiren. Inte en gång hittills i år!

Min yngsta dotterdotter, Sofia, kom hem till Nystuga idag. Han ska få sitt nästa barn i november å tänker inte komma hem mer i år, hon ville träffa mej. Så sällan som vi ses måste jag åka dit. Vi blev 11 vuxna, 2 barnbarn, 3½ barnbarnsbarn, 2 hundar å en kattunge vid namn Tindra.

Det är utrymme i en 7-rums villa men ändå samlas alla på samma ställe. Om det beror på åldern eller dagis ska vi låta vara osagt men det blir högljutt. 3 barnbarnsbarn i full speed + 2 hundar i släptåg å en vettskrämd katt under stolen låter inte bra i öronen, speciellt inte när man har tinnitus.

Ingemarie å Bosse bor otroligt fint. 75 meter ner till Räköken, lika långt till skogen, 1,2 mil till Centret där dottern inte trivs. Kaffe, kladdkaka, sockerkaka, alla nöjda.

Brandy var otroligt nog inte intresserad av att det luktade Eazy & Chess av mej utan vi gjorde oss en snabbtur till skogen före tuppluren. Ner till Maxi för kaffe tillsammans med forna grannar m fl. Så kom Kurt Melin, skolkamrat. De andra gick, vi satt kvar å språkade gamla minnen.

Sture ringde, han hade besökt barnbarn i Sunne. Samtidigt såg vi på Duellen, det blev rörigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s