Har passerat kommungränsen.

Klarade boka tid hos Broman efter frukost. På måndag em. Fick ju punka på golfbilen för ett tag sen. Reservhjulet blev också tomt på tisdag. Måste åtgärdas. Åkte till Arvika å Sahlins, fick en innerslang inlagd av en trevlig man vid namn Jens-Ove.

Fortsatte till sjukhuset men blev stoppad av en kille som berättade att blodgivningen flyttat upp en våning, bättre att gå in vid huvudingången. Fick fråga 3 ur personalen innan jag kom rätt. Sjukhus är som orientering i okända marker utan karta. Kodlås på dörren som var stängd. Bankade på ä till sist kom en syrra å berättade att de hade stängt idag.

Berättade mitt ärende att jag inte skulle lämna blod utan ta ut mina innestående poäng. Fick sitta i väntrummet medan hon hämtade  behörig expert. Den lilla tjejen tog mitt körkort å bad mej dricka kaffe medan hon kollade.

Klarade få liv i kaffeautomaten men den envisades med att jag skulle ha 4 koppar. Stod där å hällde kopp på kopp i slasken när tjejen kom tillbaka. Hon såg frågande på mej, undrade vad jag gjorde. Hade inte så många poäng men jag fick kaffe å 1 extra handduk eftersom jag fått vänta.

Åkte till Noresund med hjulet. Kylen / frysen stod fortfarande kvar på golvet vid husvagnen. Inte bra. Risken är att det blir kortslutning när det lovas regn i morron. Det gick gäss på Hugn.

Här fanns mycket mat på samma ställe. Det är Fredagsgolf i morron men ännu ingen anmälan. Tror det blir inställt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s