Det gick ju bra!

Trasslade in mej i diverse problemlösningar i natt. Inte mina utan andras problem. Vet inte riktigt hur det slutade men det blev en del kompromisser. Kanske är valet som spökar?

Uppe 06,30, frukost före 8 å tidig avfärd mot Noresund. Blev utskälld av trafikvakt nere på 61:an för att jag inte såg stoppskylten. Va fan, såg bara de andra åka, hade solen i trynet men tänkte hänga efter de andra men se det fick jag inte.

Hann ut med Brandy, tanka bilen, riva ur sängen i husvagnen å ladda tvättmaskinen före start. Lottades ihop med 2 brudar, har spelat med dem flera gånger i år. Anita & Marianne.

Det började bra med birdie på hål 2, par på 5 & 7 men hål 8-9 blev det dubbelbogey, det räckte trots allt till vinst över de övriga 18 spelarna. Tvätten var inte klar så jag fick förmånen att låna Karins dator fast hon höll på att lotta morgondagens tävling å knappa in dagens resultat. Plockade in tvätten i tumlaren, då dröjer det ytterligare 2 timman innan den är klar.

Städade ur husvagnen gamla gardiner från förra tältet, satte fast takluckan med buntband, ställde in utemöblerna i boden, tog in tv:n. Nu är det inte så mycket kvar. Så kom starttiden i morron. 9,30 på hål 17 eftersom det är kanonstart. 33 lag startar samtidigt på olika hål.  Hoppas Sture är på hugget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s