Sanering av fötter.

Började dagen med ett försök att råna Lidl just de öppnat. Fan, nog stod det en norrman å ockuperade pantmaskinen. Bara han kom ur vägen gick det snabbt.

Hade studerat fötterna när jag satt på toan. Har sett snyggare fötter. T ex mina för 30 år sen. De måste åtgärdas på nått vis. Om armarna blivit kortare, om magen blivit för stor eller att känseln i vänster hand försvunnit är svårt att veta men krångligare har det blivit. Frågan är om man ska bry sej i fortsättningen?

Brandy strövade runt en stund men hittade inget intressant så han hoppade in i buren igen. Vi letade efter något att fota. Det brukar bli lättade när det varit nån frostnatt.

Hem å tittade på golf från Evian där damernas sista major spelas. Anna Nordqvist har vinsten från förra året att försvara men hon hade samma problem med puttarna som jag brukar ha. På lördag ska jag å Sture spela Sparbanksslaget. Förra året trillade puttarna i hej vilt å vi slutade 3:a. Får se hur det går i år.

När man bor i husvagn lagar man inte all sorts mat. Det blir mycket potatissallad å korv/kassler. Då kommer en längtan efter radhusbiff, pannkakor, havregröt. I dag blev det radhusbiff även kallad blodpudding.

Morgondagen ska innehålla Fredagsbollen, ta in utemöblerna vid husvagnen mm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s